top of page

Above Snakes

Yazar: Sean Lewis

Sanatçı: Hayden Sherman

Kaligrafi: Hassan Otsmane-Elhaou


Vahşi batıda geçen bir intikam öyküsü olan bu beş sayılık seri, karısını öldüren çeteyi katletmeyi kafaya koymuş bir adam ve bu yolculukta ona yarenlik yapan doğaüstü bir akbabanın hikayesini anlatıyor.


Serinin ilk sayısını çıktığı hafta, mümkün olduğunca her seriden haberdar olmak adına Above Snakes'i okumuştum. Western sevmediğimden de bayaa istemeye istemeye okumuştum tabi; fakat sayı bittiğinde etkilenmiş ve devamını ister bir durumdaydım. Yakın zamanda da seri tamamlandı ve cildi çıktı, ben de bunu fırsat bilip baştan sona okudum.


Kitaba dair övebileceğim veya gömebileceğim hiçbir nokta yok. Hem alışkanlıktan hem de bu durumdan keyif aldığım için çizgi romanları değerlendirecek, artılarını eksilerini zihnimde not alacak şekilde okurum; ama Above Snakes üzerine herhangi bir şey söyleyebileceğim bir çizgi roman olamadı.


Serinin gösterdiği en büyük şey, halihazırda okuyucusunun sevdiği, bağlandığı karakter(ler) içermeyen bir çizgi roman yapmanın ne zorlu bir şey olduğu. Hiç bir sıkıntısı olmayan, keyifli bir anlatımı, açıklayıcı ve ilgi çekici çizimleri olan bir çizgi romanın bende hiç iz bırakmaması beni üzdü ve bağımsız çizgi romanın ne değerli ve önemli şeyler olduğunu gösterdi.

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2024 İyileri

Multiple Warheads Wild Thing or My Life As A Wolf Teenage Mutant Ninja Turtles Classics RALPH AZHAM

2023 İyileri

The Cowboy Wally Show Fires & Murmur Laura Dean Keeps Breaking Up With Me Magic Fish Keeping Two Ultrasound Therapie De Groupe Blast ThunderBeast Halcyon Captain America (2023)

Lupus

bottom of page